The Chainsmokers en Halsey brengen samen nummer uit

Geschreven door op 1 augustus 2016 om 10:42

Het Amerikaanse dj-duo The Chainsmokers heeft in samenwerking met Halsey een nieuw nummer uitgebracht. De single Closer is afgelopen vrijdag uitgebracht.

The Chainsmokers singleThe Chainsmokers en Halsey releasen Closer

Halsey teasde Closer eerder al op Snapchat, maar op 29 juli was het dan eindelijk zover en kwam Closer officieel uit. The Chainsmokers en Halsey promootte het nummer beide via Twitter. The Chainsmokers maakte ook duidelijk dat het nummer bedoelt is voor iedereen die teruggaat naar zijn of haar ex en zich vervolgens alle redenen weer herinnert waarom ze eerder uit elkaar gingen. ‘This is not a lovesong.’

 

 

 

” This song is dedicated to anyone that hooked up with their EX and right after remember all the reasons why they broke up.”

Doorbreken met een selfie

The Chainsmokers zijn in Nederland voornamelijk bekend geworden dankzij de nummers #Selfie en Roses. Met beide nummers heeft het duo in de Nederlandse top 40 gestaan. Hun debuut-EP Bouquet doet het goed in de dance-lijsten.

Halsey kennen we onder andere van de populaire nummers Colors en New Americana. Haar debuutalbum Badlands haalde de vijfde plaats in de Nederlandse albumlijst.

Je zou deze twee artiesten misschien niet meteen aan elkaar koppelen, maar toch blijkt dat ze ontzettend goed samengaan in het nieuwe nummer Closer.

Wat vinden jullie van deze collab? Laat je horen!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.