Alain Clark in voorjaar 2019 naar Utrecht, Eindhoven en Groningen

Geschreven door op 9 januari 2019 om 12:11
Alain Clark - Foto jan Willem (Flickr, CC BY-SA 2.0)

In mei 2019 komt Alain Clark naar drie Nederlandse theaters. De muzikant speelt in zalen te Utrecht, Eindhoven en Groningen.

Alain Clark naar theaters

Goed nieuws voor fans van Alain Clark. In mei 2019 geeft de zanger drie optredens in Nederlandse theaters. Het eerste concert wordt gegeven op zaterdag 4 mei 2019 in de Grote Zaal van het Utrechtse TivoliVredenburg. Op vrijdag 17 mei 2019 betreedt de muzikant het podium van Muziekgebouw Eindhoven. In Groningen geeft Clark de laatste show. Deze vindt plaats op donderdag 23 mei 2019 in de Grote Zaal van De Oosterpoort. Deze concerten vinden plaatst naar aanleiding van de uitverkochte show in het Koninklijk Theater Carré op vrijdag 25 januari 2019.

Kaartverkoop

Tickets zijn te verkrijgen via de websites van de zalen. Uitverkocht? Kijk hier.

Alain Clark

Met hits als ‘Father & Friend‘, ‘Back In My World‘ en ‘Ik Wil Slapen‘ in samenwerking met Jan Smit, is Alain een gevestigde naam in de Nederlandse muziekscene. In het voorjaar van 2019 komt zijn nieuwe album ‘Closer’ uit. De eerste single van de plaat, ‘Sunday Afternoon’, verschijnt op vrijdag 11 januari.

Beluister hier een live versie van ‘Sunday Afternoon’:

YouTube player

 

Bron: alainclark.nl, TivoliVredenburg, Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.