Le Butcherettes met INVSN in juli 2019 naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 9 april 2019 om 12:47
Le Butcherettes - Credits: Esparta Palma - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

In juli 2019 komen de bands Le Butcherettes en INVSN naar Nederland! Deze maand treden de formaties op in Paradiso Amsterdam.

Le Butcherettes en INVSN naar Paradiso

Goed nieuws voor punkliefhebbers! Op maandag 8 juli 2019 geven Le Butcherettes en INVSN een concert in Nederland. De show vindt plaats in de Kleine Zaal van Paradiso Amsterdam. De bands staan erom bekend een spectaculaire show neer te zetten met hun garagepunk.

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct te verkrijgen via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.


Le Butcherettes

Sinds de oprichting in 2007 is de groep gefascineerd door de dood en opoffering. Met bloederige rekwisieten op het podium symboliseren de bandleden het geweld in de geboorteplaats van de groep in Mexico. De thema’s komen ook naar voren op het vierde en meest recente album van de groep. ‘bi/MENTAL kwam op vrijdag 1 februari 2019 uit.

INVSN

De Zweedse groep is een project van punk-rockmuzikant Dennis Lyxzén, frontman van de groep Refused. De mix van garagerock, -punk en powerpop komt de sound uit de jaren ’80 naar voren. In maart 2018 kwam de groep met nieuw materiaal. Op de EP ‘Forever Rejected’ staat de track ‘A Minute Of Magick’, wat een van de bekendste nummers is van de groep.

 

Bron: Facebook, Paradiso, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.