Radical Face geeft concert in TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 29 juni 2016 om 13:22
Radical Face - Foto: oliver.wolf | Flickr (cropped) (CC BY 2.0)

Radical Face komt naar Nederland! Op 17 november geeft de Amerikaanse indiefolkzanger een concert in TivoliVredenburg in Utrecht.

Radical Face - Foto: oliver.wolf | Flickr

Radical Face – Foto: oliver.wolf | Flickr

Radical Face concert

Radical Face gaat dit jaar op tour door Europa en slaat Nederland natuurlijk niet over! De Amerikaanse zanger geeft op donderdag 17 november een concert in de Grote Zaal van TivoliVredenburg in Utrecht. De zaal gaat om 19:00 uur open en de aanvang is om 19:45 uur.

Radical Face tickets

De kaartverkoop is reeds gestart. Tickets voor dit optreden zijn onder andere te vinden op de website van TivoliVredenburg en Ticketmaster.

‘The Family Tree: The Leaves’

Na een rustperiode van anderhalf jaar is de Amerikaan eindelijk terug met nieuwe muziek! De zanger Ben Cooper is vooral bekend van het dromerige succesnummer ‘Welcome Home‘, dat gebruikt wordt in vele producties.

Zo is het te horen in de Europese reclame van Nikon en in vele films en series zoals ‘The Blacklist‘, ‘Graceland‘ en’The Returned‘. De grote hit van het album ‘Ghost‘ betekende het begin van een succesvolle carrière. De artiest laat zien dat het niet bij die ene hit blijft en heeft inmiddels vijf albums uitgebracht waaronder het splinternieuwe ‘The Family Tree: The Leaves‘.

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.