Radical Face voor twee avonden naar de Vondelkerk Amsterdam

Geschreven door op 3 februari 2016 om 16:34
Radical Face - Foto: oliver.wolf | Flickr (cropped) (CC BY 2.0)

Indie-folkband Radical Face komt naar Nederland! De band staat twee avonden in de Vondelkerk in Amsterdam.

Radical Face in de Vondelkerk

 

Indie-Folk in de Vondelkerk, dat klinkt als een goede combinatie. Daarom presenteert Paradiso dan ook Radical Face in de Vondelkerk! De band onder leiding van frontman Ben Cooper speelt twee concerten in de sprookjesachtige kerk. De concerten vinden plaats op dinsdag 19 april en woensdag 20 april. De kaartverkoop voor de concerten gaat aanstaande vrijdag 5 februari van start om 10:00 uur ’s ochtends. De kaarten kan je verkrijgen via Ticketmaster.

Ben Cooper

Radical Face is een muzikale act van Ben Cooper, die ook deel uitmaakt van Electric President, Iron Orchestra en Mother’s Basement. Cooper kwam de naam Radical Face tegen op een flyer en besloot deze voor zijn act in gebruik te nemen. Later kwam hij erachter dat het een flyer was voor plastische chirurgie, waar oorspronkelijk Radical Face-Lift op stond geschreven. Het laatste deel was echter van de flyer gescheurd.

Reclame

Als je denkt dat je de act niet kent, dan heb je het waarschijnlijk mis! Het nummer Welcome Home is namelijk in een reclame gebruikt voor een bekend cameramerk! Of kende jij het nummer al voordat de reclame werd uitgezonden? Laat het ons weten!

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.