Comeback voor All Saints?

Geschreven door op 3 januari 2016 om 11:54

De Britse meidengroep All Saints lijkt op social media te hinten naar een comeback. Zijn we weer klaar voor de populaire popgroep uit de jaren ’90?

Nieuwe muziek in 2016?

Via hun Facebook pagina en Twitter account hebben bandleden Shaznay, Melanie, Nicole en Natalie een foto vrij gegeven waarop ze zelf te zien zijn plus het jaartal 2016 groot boven zich. Ook wordt er bij het bericht gebruik gemaakt van de hashtag #AllSaints2016. Over nieuwe muzikale plannen wordt echter (nog) niet gesproken. Hinten ze hiermee naar een comeback?

All Saints sinds de jaren ’90

All Saints was in de jaren 90 ongekend populair. Met de Spice Girls behoorde de band tot één van de best verkopende meidengroepen ter wereld, met een verkoop van zo’n 10 miljoen platen wereldwijd. Shaz, Mel, Nic en Nat scoorden hits met nummers als Never Ever, Under The Bridge, Pure Shores en Black Coffee. Wegens ruzies tussen de meiden ging de band in 2001 voor de eerste keer uit elkaar om vervolgens in 2006 weer bij elkaar te komen voor een comeback met het album Studio 1. Het succes daarvan viel tegen en de bandleden gingen opnieuw hun eigen weg. In 2013 maakte de band opnieuw een comeback, dit maal als support act tijdens het Britse gedeelte van een tournee van de Backstreet Boys. Ook traden de meiden diverse malen op tijdens een aantal festivals in Engeland. Of 2016 de boeken in gaat als een muzikaal jaar voor All Saints, dat is dus afwachten. Wij zijn in ieder geval enorm benieuwd!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Stefan Ketelaar

Stefan Ketelaar, blogger bij artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
All Saints Nieuws · Artiesten · Nieuws