3JS beklimmen Mont Ventoux samen met ALS-patiënten

Geschreven door op 26 mei 2017 om 10:35
3JS - Acoustic Christmas - Fotocredits: Hans-Peter van Velthoven - Bron: (Wikimedia Commons) - (CC BY-SA 2.0)

De 3JS zetten zich aankomende zomer in voor een goed doel! Het Volendamse trio neemt op 8 juni deel aan de ‘Tour du ALS’, een van de grootste inzamelingsacties voor de ziekte ALS.

3JS beklimmen Mont Ventoux voor ALS

De 3JS nemen aankomende zomer deel aan een prachtig initiatief. Op donderdag 8 juni beklimmen Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte samen met zeven ALS-patiënten de beroemde Mont Ventoux voor Tour du ALS, een van de grootste inzamelingsacties voor de ziekte ALS.

Dulles en Kwakman zullen de tocht te voet afleggen, de Witte per fiets. Het Volendamse trio zegt ook in eigen kring met de verschrikkelijke ziekte te maken hebben gehad: “De ziekte ALS is vreselijk, ook wij hebben er in onze kennissenkring helaas mee te maken gehad. We zetten ons dus graag in om geld in te zamelen voor de bestrijding ervan,” aldus Jan Dulles.

“Verhaal dat deelnemers nog jaren gaan vertellen”

De 3JS zullen de zware tocht samen met zeven ALS-patiënten afleggen. De voorzitter van Tour du ALS, Gert-Jan Pijl, is verheugd met de deelname van de Volendammers: “Dat je samen de kale berg mag beklimmen, is een verhaal dat onze deelnemers nog jaren aan iedereen gaan vertellen.”

10-jarig jubileum 3JS

Onlangs kondigde het trio aan een reeks shows te gaan geven in het kader van hun 10-jarig jubileum! Tijdens de shows blikken de drie zangers samen met hun fans terug op voorgaande shows. De bijzondere concerten zijn in onder meer AFAS Live en TivoliVredenburg te zien.

Bron: Persbericht Tour du ALS

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
3Js Nieuws · Artiesten · Nieuws