Rapper Giggs aankomend najaar naar de Melkweg

Geschreven door op 28 augustus 2019 om 13:52
Frog Leap, Katchafire, Kid Francescoli, Less Than Jake, Sagopa Kajmer - Melkweg Amsterdam - Fotocredits: DigiDaan - WIkimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Giggs komt aankomend najaar naar Nederland! De Britse rapper staat in november op het podium van de Melkweg in Amsterdam.

Giggs naar de Melkweg

Goed nieuws voor fans van Giggs! De 36-jarige hiphop artiest geeft aankomend najaar een concert in de Melkweg in Amsterdam. De Britse rapper, die in april 2018 al eerder in het Amsterdamse poppodium te vinden was, geeft op woensdag 20 november een concert in de Max-zaal.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 30 augustus in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Big Bad…’

Nathaniel Thompson, zoals de rapper daadwerkelijk heet, bracht in 2008 zijn debuutalbum ‘Walk in da Park’ uit en is sindsdien een bekende naam in de Engelse hiphopscene en ver daarbuiten. Met inmiddels vijf studioalbums en samenwerkingen met artiesten als Drake achter zijn naam, is de ster van Thompson nog altijd rijzende. Zijn meest recente studioalbum, ‘Big Bad…’, verscheen in februari 2019.

Check hier de samenwerking tussen Drake en Giggs:

YouTube player

 

Bron: De Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.