Deathstars in april 2020 naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 28 augustus 2019 om 12:41
Polo & Pan, Concertzalen, Hania Rani, Her Majasty, Khaled, Tr/st, Ares, Shantalla, 100 Voices of Gospel, e Down On Me Lijpe, Dominic Seldis - Fotocredits Sebastiaan ter Burg (Wikimedia Commons, (CC BY 2.0)) Igorrrr

Het Zweedse Deathstars komt volgend jaar naar Nederland! De metalband geeft in april 2020 een concert in de Utrechtse TivoliVredenburg.

Deathstars naar TivoliVredenburg

Deathstars brengt volgend jaar een bezoekje aan Utrecht! Met zijn industriële- en gothic metal sound wordt de Zweedse metalband vaak vergeleken met acts als Rammstein en Marilyn Manson. In de lente van 2020 kunnen fans kijken of deze vergelijkingen kloppen, want de band staat op dinsdag 28 april in TivoliVredenburg. De band betreedt hier het podium van de Pandora zaal.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 30 augustus in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Nieuw album

De Zweedse metalband werd opgericht in 2000 en bracht in die tijd vier studioalbums uit. Het meest recente album, ‘The Perfect Cult’ uit 2014, is inmiddels al meer dan vijf jaar oud maar in 2020 moet eindelijk een nieuwe plaat van de excentrieke rockers verschijnen. Hoe het nieuwe wapenfeit van de band gaat heten is nog niet bekend.

YouTube player

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.