WIN 15×2 tickets voor het concert van Dinosaur Jr. in Paradiso!

Geschreven door op 8 juni 2017 om 15:41
Dinosaur Jr. - Fotograaf: Fernando Messino | Flickr (CC BY-NC-SA 2.0)

Wil jij woensdag 14 juni 2017 gratis naar het concert van Dinosaur Jr. in Paradiso? De redactie van Artiesten Nieuws deelt kaartjes uit! Er worden 15×2 tickets verloot voor de show. Lees snel verder wat je moet doen om te winnen!

Win Dinosaur Jr. tickets

Op woensdag 14 juni is de alternatieve rockgroep Dinosaur Jr. op het podium van Paradiso te bewonderen. De redactie verloot maar liefst 15×2 tickets voor de fans van de rockers!

Hoe maak ik kans?

Wil jij graag bij het concert zijn? Tag dan een vriend(in) of familielid in de reacties van onze Facebookpost en wie weet winnen jullie op maandag 12 juni twee tickets!

Dinosaur Jr. tickets

Wil jij zeker weten dat jij er op woensdag 14 juni bij bent? Bestel dan nu snel je tickets! Kaarten zijn al beschikbaar voor slechts € 10,- per stuk!

Dinosaur Jr. is een alternatieve rockgroep die in 1984 werd opgericht. In de ’80’s werd de groep als zeer vernieuwend gezien op het gebied van de indie- en noiserock. In 1997 ging de band uit elkaar, maar dit was gelukkig niet definitief. 8 jaar later, in 2005, startte de band een nieuwe wereldtournee. In 2007 was de band te zien op onder meer Pukkelpop en Lowlands.In 2016 stond de band nog op het podium in Groningen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.