Britse rockband Kasabian in november naar AFAS Live

Geschreven door op 3 april 2017 om 10:18
Kasabian - Foto Chris Worden

De Britse rockband Kasabian komt naar Nederland! Op donderdag 9 november staan de heren op het podium van AFAS Live in Amsterdam.

Kasabian naar AFAS Live

Kasabian komt naar AFAS Live! De Britse rockband betreedt op donderdag 9 november het podium van de Amsterdamse concertzaal. De show van de Britten is onderdeel van de Europese tour ter promotie van het nog te verschijnen album van de rockers. Deze komt op 28 april uit en draagt de titel ‘For Crying Out Loud’.

De support voor de show wordt verzorgd door het punkduo Slaves.

Tickets voor de show

Concertkaarten zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Concertkaarten Primair Concertkaarten Secundair

‘For Crying Out Loud’

Het Britse Kasabian staat bekend om haar herkenbare rocksound, met duidelijke invloeden van dance en elektronische rock. De band zag in 1997 het levenslicht in Leicester. Sindsdien is de groep rond frontman Tom Meighan uitgegroeid tot één van de grootste hedendaagse rockbands uit het Verenigd Koninkrijk.

De heren hebben inmiddels vijf studioalbums uitgebracht waarvan de plaat ’48:13′ de laatste was. Op 28 april komt de opvolger van deze plaat uit. Dan wordt het album ‘For Crying Out Loud’ gereleased.

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.