Gitarist Slash kondigt nieuw album met Myles Kennedy aan

Geschreven door op 23 maart 2018 om 12:42
Slash (Guns N' Roses) - Fotocredits: Ed Vill (Flickr - CC BY 2.0)

Gitarist Slash van Guns N’ Roses brengt dit jaar een nieuw album uit met Myles Kennedy. De plaat moet aankomende herfst in de schappen van de winkels liggen. 

Nieuw album

Fantastisch nieuws voor de fans van Slash! De wereldberoemde gitarist van Guns N’ Roses brengt een nieuw album uit. Voor deze plaat werkt de krullenbol andermaal samen met Myles Kennedy en The Conspirators. Een precieze datum van verschijnen ontbreekt echter nog, net als een passende naam. Het wordt het vierde album in totaal (waarvan drie met Kennedy) van de rocker.

Slash enthousiast

In een statement op de officiële website van Slash laat de gitarist weten razend enthousiast te zijn over het nieuwe product. Saul Hudson, zoals de gitarist daadwerkelijk heet, stelt dat het album een aantal goede nummers zal bevatten. “Ik werk sinds acht jaar samen met Myles, Brent (Fitz, drums) en Todd (Kerns, bass). Het is een fantastische rit tot nu toe en als band worden we steeds beter. Met de toevoeging van Frank (Sidoris, gitaar) voel ik dat we steeds beter worden.”

Guns N’ Roses tournee

Ook over de huidige tournee van Guns N’ Roses wordt geschreven. “Guns N’ Roses is headliner op een aantal Europese festivals aankomende zomer. Het wordt een optreden waar we 110% geven,” stelt de iconische muzikant. “Ik houd van Europese optredens. Deze shows zijn onbeschrijfelijk. Het is alsof we in een nieuwe band zitten, maar de chemie is jaren geleden al ontstaan. Het is een natuurlijk fenomeen dat er altijd al geweest is.”

Goffertpark

Op 4 juli staan de muzikanten van Guns N’ Roses in het Goffertpark van Nijmegen. Onlangs werd bekend gemaakt dat zij als voorprogramma niemand minder dan Volbeat meenemen. Ook vorig jaar stonden de Amerikanen in Nijmegen. Deze show was compleet uitverkocht.

Bron: Website Slash Online.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.