Douwe Bob wint Schaal van Rigter prijs

Geschreven door op 16 maart 2016 om 10:13
Douwe Bob - persfoto Vereniging Nederlandse Openluchttheaters

Vanmorgen was Douwe Bob te gast bij de show van Giel Beelen op 3FM. Hij kreeg daar de Schaal van Rigter prijs uitgereikt voor meest gedraaide single op 3Fm.

Douwe Bob wint award

Douwe Bob was vanmorgen te gast bij de ochtendshow van Gielen Beelen op 3FM en daar stond hem een leuke verrassing te wachten. Giel had namelijk de moeder van de zanger gevraagd of zij haar zoon de Schaal van Rigter wilde uitreiken. Dit is de 3FM award voor meest gedraaide single op het radiostation, vernoemd naar de overleden presentator Wim Rigter.

Douwe ontving de award voor zijn single Sweet Sunshine. Vorig jaar mocht Dotan de prijs mee naar huis nemen voor zijn hit Home.

Douwe Bob on tour

De singer-songwriter gaat eind van het jaar heel Nederland door om op te treden. Hij staat onder andere in Den Haag, Alkmaar, Amsterdam, Zwolle en Heerlen. Kaarten zijn te verkrijgen via de sites van de theaters en via Ticketmaster.

Songfestival

Twee weken terug onthulde Douwe het nummer waarmee hij Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. De song heet Slow Down en is volgens Douwe een protestnummer tegen hemzelf: “We gaan te snel. Slow Down is een protestnummer tegen mezelf, tegen de snelheid waarmee ik in Amsterdam leef.”

Het Eurovisiesongfestival vindt dit jaar plaats op 10 mei in Stockholm.

 

Bron: Showbiznewz

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.