Lauryn Hill voor tweede keer aangeklaagd

Geschreven door op 26 september 2011 om 16:30
Lauryn Hill - By Daigo Oliva from São Paulo, Brasil (lauryn hill) [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons - Lauren Hill Uitverkocht

Voor de tweede keer is Lauryn Hill voor de rechter gesleept. Ze wordt aangeklaagd door een kledingbedrijf die beweert dat ze kleding nooit heeft teruggegeven en er niet voor heeft betaald.

Het gaat om het kledingbedrijf Davia Vintage. Zij voorzagen Lauryn Hill tijdens haar Europese tour in 2007 van haar kleding. De zangeres zou hiervoor een bepaald bedrag betalen schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Nu beweert het bedrijf dat ze maar een klein deel van dit afgesproken bedrag betaald heeft. Daarnaast zou ze de meeste kleding nooit hebben teruggegeven. Om hoeveel geld en kleding waarde het precies gaat is niet bekend.

Dit is niet de eerste keer dat de 36-jarige zangeres wordt aangeklaagd in verband met haar tour van 2007. Ex-bandlid Jay Gore heeft afgelopen augustus ook een aanklacht ingediend tegen Lauryn . Ze zou hem verbaal mishandeld hebben en hiervoor eist Gore 20.000 dollar.

Denken jullie dat Hill schuldig is? Laat het ons weten!

Lauryn Hill & Bob Marley – Turn Your Lights Down Low

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Lauryn Hill Nieuws · Nieuws