Within Temptation kondigt Black X-Mas 2016 aan

Geschreven door op 6 juni 2016 om 12:22
Within Temptation, Within Temptations - Fotograaf: Yannj (Commons Wikimedia)

Witte kerst? Groene kerst? Zwarte kerst! Within Temptation kondigde afgelopen weekend een nieuwe editie van Black X-Mas aan! Ook dit jaar geeft de band een snoeihard kerstconcert in Tilburg!

UPDATE 7 juni: De X-Mas show op 23 december is al uitverkocht maar er is goed nieuws! Wegens grote belangstelling geeft Within Temptation een extra Black X-Mas show in 013. Dit kerstconcert vindt plaats op donderdag 22 december. Tickets zijn onder andere te vinden op de site van Ticketmaster. De voorverkoop is reeds begonnen.

Within Temptation’s Black X-Mas

Ho, ho, ho, metalheads! Ook dit jaar versiert 013 Tilburg de kerstbomen met schedels en harde gitaarriffs. Neerlands beroemdste metalband Within Temptation komt deze kerst namelijk met een nieuwe editie van Black X-Mas! Op vrijdag 23 december geeft de band een merry optreden in de main-zaal.

Within Temptation kaarten

Kaarten voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop is reeds begonnen.

Shake up Christmas

Het is al even stil rondom de Nederlandse metalband, maar dat heeft een reden. Ze zijn bezig met nieuw materiaal, en deze zomer geven ze hun acte de presence op verschillende festivals. Maar gezien het grote succes van de kerstconcerten van vorig jaar heeft de band besloten om ook dit jaar een optreden vlak voor kerst te geven.

De groep geeft zelf al aan: verwacht geen kerstbellen en kerstkoren, maar snoeiharde muziek, geesten, skeletten en zombies. Op deze manier hoopt de band iedereen een metal Christmas te kunnen wensen.

Ho, ho, ho!

 

Bron: website WT

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.