Within Temptation en Evanescence samen naar Ziggo Dome

Geschreven door op 17 september 2019 om 10:10
Within Temptation - Foto: MarkusFelix (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Twee van de grootste symfonische metalbands ter wereld komen volgend jaar samen naar de Ziggo Dome! Within Temptation en Evanescence brengen hun ‘Worlds Collide Tour’ in april 2020 naar Amsterdam.

UPDATE 26-19: Geen tickets kunnen scoren voor de eerder aangekondigde show van Within Temptation en Evanescence in de Ziggo Dome? Geen paniek! Wegens succes hebben de bands een extra show aangekondigd! De rockers brengen hun gezamenlijke ‘Worlds Collide Tour’ ook op woensdag 22 april 2020 naar de Amsterdamse concertzaal.

Within Temptation en Evanescence naar Ziggo Dome

Twee wereldberoemde symfonische metalbands op één avond; in april 2020 mogen fans van het genre zich opmaken voor een indrukwekkende avond! Het Nederlandse Within Temptation en de Amerikaanse band Evanescence komen op dinsdag 21 april 2020 samen naar de Ziggo Dome. De show is onderdeel van de gezamenlijke ‘Worlds Collide Tour’ van de bands.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Powervrouwen

Met de Nederlandse Sharon den Adel en de Californische Amy Lee hebben beide bands een ware powervrouw in de gelederen. Beide zangeressen staan bekend om hun indrukwekkende stemgeluid. Evanescence laat op haar Facebook weten dat fans al jaren om de samenwerking gevraagd hebben en dat het nu eindelijk zover is:

We are very excited to join forces with Within Temptation for what I know will be an epic tour in April. We’ve had people ask us about doing something together for a long time, and we’re going to make it worth the wait! Looking forward to hearing Sharon’s gorgeous voice every night!

 

Bron: MOJO, Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.