The Script moet concerten in Ziggo Dome opnieuw verplaatsen

Geschreven door op 23 oktober 2020 om 11:42
The script naar zigo dome, The Script Danny O'Donoghue (The Script) - Fotocredits Kmeron (CC Flickr) Cropped (CC BY-NC-ND 2.0)

De concerten van The Script in de Ziggo Dome zijn opnieuw verplaatst. De Ierse band komt in juni 2021 alsnog naar de Amsterdamse concertzaal.

The Script verplaatst concerten opnieuw

De concerten van The Script in de Ziggo Dome zijn voor de derde keer verplaatst. De Ierse band zou oorspronkelijk op 20 en 21 maart 2020 al op het Amsterdamse podium staan, maar door de coronacrisis werden deze shows naar 16 en 17 juni 2020 verplaatst. Ook op die data konden de shows echter geen doorgang vinden, waardoor besloten werd om de concerten naar 12 en 13 februari 2021 te verplaatsen.

Inmiddels lijkt het er door de aanhoudende coronacrisis op dat ook die data niet gehaald kunnen worden. Daarom zijn de optredens nu naar maandag 7 en dinsdag 8 juni 2021 verplaatst.

Concertkaarten

De Ziggo Dome meldt op haar website dat reeds gekochte tickets gewoon geldig blijven voor de nieuwe data. Daarnaast zijn er nog tickets verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.