Sniff ’n’ the Tears in 2020 met akoestische shows naar Nederland

Geschreven door op 18 november 2019 om 15:31
Frog Leap, Katchafire, Kid Francescoli, Less Than Jake, Sagopa Kajmer - Melkweg Amsterdam - Fotocredits: DigiDaan - WIkimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Sniff ’n’ the Tears komt terug naar Nederland! De Britse rockband staat in maart 2020 met twee akoestische optredens in de Melkweg en Luxor Live.

Sniff ’n’ the Tears naar Melkweg en Luxor Live

Goed nieuws voor fans van Sniff ’n’ the Tears. In het begin van 2020 komen de Britten met een gloednieuw akoestisch album. Om dit te vieren komt de rockformatie voor een tweetal shows naar Nederland. Op vrijdag 27 maart 2020 betreden de bandleden het podium van de Amsterdamse Melkweg. Twee dagen later, op zondag 29 maart 2020, geven de rockers een akoestisch optreden in Luxor Live te Arnhem.

Concertkaarten

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Melkweg of Luxor Live. Uitverkocht? Kijk hier!

Hit

De uit Londen afkomstige band is vooral bekend vanwege zijn hit ‘Driver’s Seat’, die in 1979 het levenslicht zag. Het nummer was direct een succes, maar werd nog bekender nadat het in 1991 in een tv reclame door Seat werd gebruikt. De single bestormde hierdoor wederom de hitlijsten. Fans van twee generaties, vonden elkaar in één nummer. Benieuwd naar het ‘Driver’s Seat’? Beluister het hieronder:

YouTube player

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.