Songfestival doorgestoken kaart

Geschreven door op 10 februari 2010 om 21:33
Eurovison in Concert, David Hasselhoff, Duncan Laurence (Eurovisie Songfestival) Logo (Wikimedia Commons)

Ook volgens jurylid Tatjana was de uitslag van het Nationale Songfestival doorgestoken kaart. Dat zei ze dinsdagavond in RTL Boulevard.

Kleedkamers

“In de kleedkamers werd ’s middags al door Daniël Dekker, George Baker en Pierre Kartner geroepen dat Sieneke het leukste was”, zei de blondine. Dat is ook opvallend omdat Pierre Kartner, die de winnaar bekendmaakte, ogenschijnlijk moeite had om de knoop door te hakken.

Eerdere geruchten suggereerden al dat van tevoren al vaststond dat Loekz zou gaan winnen. Op het moment van de bekendmaking van de winnaar kwamen er slingers naar beneden bij de meidengroep. Ook waren er berichten dat de platenmaatschappij vrijdag al aankondigde dat Sieneke zou gaan winnen en dat de single al gedrukt zou zijn.

Tatjana had vooraf al een voorkeur voor Loekz, maar de bijdrage van de meidengroep kon haar niet overtuigen. “Loekz hebben niet de looks. Ze zien er gewoon niet uit. Klaar.”

Volgens Tatjana had jurylid Johnny Logan geen goed woord over voor het Nederlandse songfestival. “Hij zei tegen me: ‘It’s awfull. Oh my god, this is so Dutch’.”

Logan herhaalde de kritiek in SBS Shownieuws. “Het was gedateerd en ouderwets. Het was zo bizar. Alles was in het Nederlands en ik begreep er niets van. Het was een samenzwering. Een samenzwering van idioten.”

Jurylid George Baker reageerde in Shownieuws op de aantijgingen van Tatjana dat Baker bij het kamp van Sieneke’s coach Marianne Weber zou horen. “Ik heb inderdaad liedjes gemaakt voor Marianne Weber, maar ook voor Corry Konings. En kandidaat Vinzzent zit bij dezelfde platenmaatschappij als ik. Ik zit in niemands kamp. Tatjana is een beetje in de war.” Jurylid Daniël Dekker noemt de beschuldigingen van Tatjana ‘onbegrijpelijk’.

Bron: Novum Nieuws 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Roddels · Songfestival Nieuws