Halfbroertje Beyoncé Knowles geboren

Geschreven door op 9 februari 2010 om 23:08
Beyoncé, Destiny's Child- Foto: Asterio Tecson (Wikimedia Commons)

Als Alexsandra Wright de waarheid spreekt is de vader van Beyoncé opnieuw vader geworden. Zijn vrouw is donderdag bevallen van zoontje Nixon.

Wright beweert volgens TMZ al achttien maanden een relatie te hebben met de 59-jarige Knowles. Maar andere bronnen beweren dat het er minder vredelievend aan toe gaat tussen de twee. De kersverse moeder zou volgende week een verzoek bij de rechter indienen voor alimentatie.

In december gaf Tina Knowles, Mathews echtgenoot, aan te willen scheiden van haar man na een huwelijk van dertig jaar. Mathew heeft nooit willen reageren op het babyverhaal, maar zou wel een vaderschapstest willen doen.

Vader Knowles werkte jarenlang als manager van zijn dochters. Sinds 2003 runt hij zijn eigen platenlabel, waar Beyoncé en Solange tekenden. Tina Knowles ontwierp de kleding van de groepsleden van Destiny’s Child, de populaire popgroep waar de 28-jarige Beyoncé deel van uitmaakte.

 

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Beyoncé Nieuws · Roddels