Voormalig zangcoach Beyoncé opent boekje over familiedrama

Geschreven door op 12 januari 2018 om 15:07
Beyoncé - Fotocredits: Nat Ch Villa (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

David Lee Brewer Jr was, voordat zij bekend stond als de wereldster die we vandaag kennen, de zangcoach van Beyoncé. Brewer schreef een boek over alles wat hij meemaakte toen hij zo nauw met de Knowles familie samenwerkte en brengt schokkende familiegeheimen aan het licht.

Voormalig zangcoach Beyoncé vertelt

In het boek ‘Beyoncé: Raising Genius: A Teacher and his Prodigy’ omschrijft de zanger fijntjes de familieproblemen waar het gezin van de diva mee dealde. Drugs en ontrouw spelen de hoofdrol in dit verhaal. Het boek is onder andere te verkrijgen via de website van Amazon.

Drugs

In een uittreksel van het boek licht de zangdocent van de bekende zangeres een tipje van de sluier op. In het uittreksel krijgen we al een duidelijk beeld van de dynamiek van de familie. Er is ontrouw, manipulatie en drugsgebruik in het spel. Celestine Ann Beyincé, nu beter bekend als Tina Lawson, vertrouwde David Lee Brewer Jr haar man zijn drugsprobleem toe:

“In een emotionele scene vertelde Celestine dat het drugsgebruik van Mathew uit de hand was gelopen. Ik wist er alles van. Ik had een heel klein pakje gevonden dat leek op de wonderdrug van Mathew.” 

Volgens David Lee werd Mathew’s drugsprobleem zo erg dat cocaïne het niet meer voor hem deed. Beyoncé’s vader stapte over op crack en met deze verandering werd ook zijn gedrag steeds vreemder en zorgwekkender.

Ontrouw

Volgens David Lee lag het echter niet alleen aan Mathew dat er in de familie Knowles problemen waren. Ook moeder Tina droeg hier haar steentje aan bij. Van Bey’s vader is het inmiddels algemeen bekend dat hij, in de periode dat hij getrouwd was met Ms.Tina, met meerdere mensen het bed deelde. Hij hield hier zelfs twee buitenechtelijke kinderen aan over. Echter claimt Brewer dat Celestine ook niet onschuldig is in dit verhaal:

“Ik kan me nog herinneren dat ik Celestine zoenend met een andere man betrapte. Ik herkende hem meteen; Richard Lawson, een bekende acteur.- Toen Celestine hem uitliet vertelde ze me: ‘Richard is mijn neef. Hij zit aan dat spul en ik begeleid hem bij het breken van de slechte gewoonte.’ Ik heb er geen twijfel over dat Celestine haar ontrouwe man bedroog.” 

De ouders van Beyoncé scheidden in 2011 na 31 jaar huwelijk. In 2015 trouwde Tina met de man waarvan zij, volgens David, jaren eerder claimde dat het haar neef was; Richard Lawson.

Feit of fictie?

Velen beweren dat het boek een publicatie vol niet aantoonbare gebeurtenissen is. Staat dit boek vol onwaarheden, of denk je dat David Lee Brewer Jr’s boek op feiten is gebaseerd? Laat het ons weten in de poll:

Bron: www.brewer-international.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Beyoncé Nieuws · Fun Content · Nieuws · Roddels