Lady Gaga legt laatste hand aan nieuw album

Geschreven door op 22 juni 2010 om 20:02
Lady Gaga - Fotocredits: proacguy1 (Wikimedia Commons CC BY-SA 2.0)

Lady Gaga heeft onlangs haar nieuwe album afgerond. De nieuwe plaat moet begin volgend jaar verschijnen. De zangeres maakt de titel van het album pas op oudejaarsavond bekend, zegt ze in een interview met het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone.

Gaga vertelt dat ze van plan is de titel van de nieuwe plaat op haar lichaam te laten tatoeëren. “Ik maak er wel een foto van.” De 24-jarige zangeres zegt maanden bezig te zijn geweest met het album. “En ik heb nu heel sterk het gevoel dat het eindelijk klaar is. Het is erg snel gegaan. Sommige muzikanten doen er jaren over. Ik niet, ik schrijf elke dag muziek.”

In het interview vertelt Gaga verder dat ze zich op sommige ochtenden net zo onzeker voelt als ieder ander 24-jarig meisje. “Maar dan zeg ik: ‘Bitch, je bent Lady Gaga. Sta op en doe gewoon je ding vandaag.” De diva zegt dat ze nooit zo succesvol was geworden als haar voormalige vriendje haar hart niet had gebroken.

De zangeres zegt dat de boodschap die het nieuwe album uitdraagt iets politieker getint is en daardoor ook bitterder is. “Ik heb drie jaar lang taarten gebakken. Nu ga ik een taart bakken met een bittere vulling.” Volgens Gaga bijten kritische teksten en popmuziek elkaar niet. “Want hoe zoeter de taart, des te bitterder de vulling.”

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Lady Gaga Nieuws · Nieuws