Rick Astley geeft in september show in TivoliVredenburg

Geschreven door op 5 juni 2018 om 10:17
Rick Astley - Foto: Andrew Hurley (Flickr, CC BY-SA 2.0)

Rick Astley komt terug naar Nederland! De Britse zanger, die vooral in de jaren tachtig een aantal enorme hits scoorde, reist in september naar Utrecht voor een show in TivoliVredenburg.

Rick Astley naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van Rick Astley! De iconische zanger komt aan het einde van de zomer terug naar Nederland. Astley, die al op jonge leeftijd wereldwijde hits scoorde met tracks als ‘Never Gonna Give You Up’, ‘Together Forever’ en ‘Whenever You Need Somebody’, geeft op zaterdag 22 september een show in het Utrechtse poppodium TivoliVredenburg. Hier stond hij in 2017 al eerder.

In 2016 verscheen het album ’50’, Astley’s eerste studioplaat in meer dan tien jaar tijd. Het album was een bevestiging dat de inmiddels 52-jarige Brit het nog altijd niet verleerd is!

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.