Rick Astley geeft in mei concert in TivoliVredenburg, Utrecht!

Geschreven door op 22 november 2016 om 9:53
Rick Astley - Foto: Michael Alø-Nielsen - Wikimedia Commons/Flickr

Rick Astley brengt volgend jaar een bezoek aan Nederland! In mei komt de Engelse zanger, vooral bekend van de jaren 80-hit ‘Never Gonna Give You Up’, naar TivoliVredenburg in Utrecht!

Rick Astley concert

Op zaterdag 6 mei 2017 geeft de bekende zanger een optreden in de Grote Zaal van het Utrechtse poppodium TivoliVredenburg.

Rick Astley tickets

Tickets voor het concert van Rick Astley gaan aanstaande vrijdag 25 november om 10:00 uur in de verkoop en zijn o.a. via de volgende links verkrijgbaar:

Ticketmaster (primair, vanaf 25-11) Topticketshop (secundair)

Jaren 80-pop, Rickrolling en ’50’

Veel mensen kennen de beroemde zanger natuurlijk vooral nog als jong popidool. Eind jaren 80 brak hij door met megahits als Never Gonna Give You Up en Together Forever.

Nadat hij langzaam uit de spotlights was verdween, vergaarde de Britse artiest in 2007 opnieuw internationale bekendheid dankzij het internetfenomoon Rickrolling, waarbij mensen voor de grap een link ontvangen die onverwacht naar Never Gonna Give You Up doorverwijst.

Eerder dit jaar bracht de zanger voor het eerst in ruim 10 jaar een nieuw studioalbum uit. Op het album, dat 50 heet (een verwijzing naar Astley’s leeftijd), is te horen dat de Engelsman tegenwoordig een wat serieuzere soul/pop-sound creëert:

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.