New Cool Collective voor show naar 013 in Tilburg

Geschreven door op 28 februari 2017 om 13:26
New Cool Collective - Fotograaf Schelfie (WikiMedia)

De Nederlandse jazzband New Cool Collective komt dit najaar naar 013! De in 1993 opgerichte band zal op 14 december het Tilburgse podium betreden.

Update 16 maart: De show van New Cool Collective in 013 is verplaatst naar 25 januari 2018!

New Cool Collective in Nederland

Op 14 december treedt het Nederlandse New Cool Collective op in Tilburg! De show van de band draagt de naam ‘Electric Monkey Sessions 2”, naar hun nieuwe plaat die ze live ten gehore zullen brengen. De plaat is de opvolger van het in 2014 uitgebrachte album: ‘Electric Monkey Sessions’.

Tickets voor de show

De kaarten voor de show van de jazzband gaan op 2 maart in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Kaarten

Secundair:

Kaarten

Lange carrière

De Nederlandse jazzband New Cool Collective is in 1993 opgericht. In hun lange carrière hebben de mannen veel meegemaakt. Zo is de groep de wereld over getrokken voor shows in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië, Afrika, Azië, Canada en Rusland. Ook heeft de band shows gegeven op grote festivals als Lowlands, Sziget (Hongarije) en Roskilde (Denemarken).

Verder heeft de band een eigen big band: de ‘New Cool Collective Big Band’. Deze bestaat uit de jazzband, aangevuld met een groot orkest aan blazers en percussionisten. Deze Big Band heeft onder meer opgetreden met Guus Meeuwis.

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.