Ryan Adams concert tickets in de verkoop

Geschreven door op 15 oktober 2011 om 9:45
Ryan Adams - Foto: Drew de F Fawkes - (Bron: Wikimedia Commons)

Ryan Adams komt naar Nederland! De country singer-songwriter geeft een concert op 4 november in het Chasse Theater, Breda.

 

Tickets zijn vanaf 10:00 uur verkrijgbaar bij Ticketmaster. Let op, het gaat hier om Ryan en niet Bryan Adams. Beide zijn bekende artiesten en daarbij komt nog eens dat ze op dezelfde dag jarig zijn. Dat brengt dus wel eens de nodige verwarring met zich mee. Ryan Adams heeft 10 oktober zijn nieuwe album ‘Ashes & Fire’ uitgebracht. Bij zijn aankomende concert kan je live genieten van zijn nieuwe album nummers. Ryan is een bijzonder getalenteerde zanger en songwriter. Hij heeft onder andere gewerkt met The Beatles, Bob Dylan en The Rolling Stones. Op zijn huidige album werkt hij samen met Norah Jones. Zij zingt op de achtergrond van enkele nummers.

Is het uitverkocht? Geen paniek! Er zijn nog tickets verkrijgbaar op veilige ticketmarktplaatsen. Een goed alternatief dus om alsnog Ryan Adams Tickets te bestellen en hem live te kunnen meemaken.

Ryan Adams – New York, New York
Onderstaande clip is erg bijzonder. Hij is namelijk opgenomen op 7 september 2001, een paar dagen voor de aanslagen op het WTC. Het is de laatste videoclip waar de Twin Towers in te zien zijn.

Voor meer informatie kijk je op RyanAdams.com of de Ryan Adams Wiki.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: