3FM Award voor Handsome Poets

Geschreven door op 11 april 2011 om 9:46
Handsome Poets - Fotocredits Maarten van Maanen (Wikimedia Commons)

Ze hebben het gedaan hoor, de Handsome Poets hebben dit jaar de 3FM Serious Talent Award gewonnen.

Afgelopen zondag ( 10 april ) hebben ze in de Melkweg duidelijk gemaakt dat Nederland niet meer om hun heen kan. Samen met 4 andere ‘Serious Talent’ nominees hebben zij aan het publiek kunnen tonen dat ze het grote podium aankunnen. Zoals al verklapt is in de titel waren het uiteindelijk de Handsome Poets die met de titel aan de haal gingen.

De show werd door 3fm dj’s Michiel Veenstra en Sander Guis gehost. Sander deed dit in de zaal en Michiel zorgde voor een radioverslag. Naast de Poets optraden op: Krystl, MakeBelieve, Baskerville en A Silent Express die ieder 2 liedjes ten gehore brachten.

“Sinds Handsome Poets is verkozen tot Serious Talent gaat het hard met de band. Ze scoorden een 3FM Megahit en brachten hun debuutalbum uit. Daarnaast stonden ze voor uitverkochte zalen tijdens de 3FM Serious Talent Tour en in het voorprogramma van Bløf. 3FM denkt dat Handsome Poets een succesvolle toekomst voor zich heeft”, vertelt Tijs van Liemt, coördinator van 3FM Serious Talent.

Komende donderdag maken ze ook nog kans op de 3FM Award voor de Beste Nieuwkomer in de Gashouder waar de 3FM Awards gehouden zullen worden.

Uitreiking Serious Talent Award 2011

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws