Robbie Williams releast nieuwe single ‘Eyes On The Highway’

Geschreven door op 10 augustus 2017 om 10:36
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Flickr - CC BY 2.0)

Robbie Williams heeft een nieuwe single uitgebracht! De Britse zanger kwam op 9 augustus met zijn nieuwe track ‘Eyes On The Highway’, afkomstig van zijn opkomende album ‘Under The Radar Volume 2’.

Robbie Williams releast single ‘Eyes On The Highway’

Goed nieuws voor Robbie Williams-fans: de Britse popster heeft een nieuw nummer uitgebracht! Robbie’s nieuwe track ‘Eyes On The Highway’ verscheen op woensdag 9 augustus met videoclip op YouTube. De single is onderdeel van het nieuwe album van de zanger, ‘Under The Radar Volume 2’.

‘Under The Radar Volume 2’

In juli kwam het nieuws dat Robbie Williams nog deze zomer met een nieuw album komt. Later werd de releasedatum voor ‘Under The Radar Volume 2’ toch verschoven: de plaat moet in november 2017 verschijnen. Het nieuwe album bevat een unieke verzameling aan demo’s, b-sides en ander nooit eerder uitgebracht materiaal. De nieuwe plaat is exclusief verkrijgbaar via de website van de Brit.

Ook begon Robbie onlangs met vloggen! In zijn nieuwe wekelijkse YouTube vlogserie Vloggie Williams neemt de zanger zijn fans mee op zijn The Heavy Entertainment Show-tour. Elke dinsdag geeft Robbie zijn fans een kijkje achter de schermen bij zijn tour.

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Robbie Williams Nieuws · Videos