André Hazes jr. geeft in oktober grote show in Ahoy Rotterdam!

Geschreven door op 6 april 2017 om 10:31
Volkszanger André Hazes Jr. - Fotocredits Jdegraaf - Flickr (CC BY 2.0)

André Hazes jr. staat op zaterdag 14 oktober in Ahoy Rotterdam! De show van de volkszanger wordt zijn grootste concert tot nu toe. Hiermee treedt hij in de voetsporen van zijn legendarische vader.

André Hazes jr. naar Ahoy Rotterdam

Volkszanger André Hazes jr. komt op zaterdag 14 oktober naar Ahoy Rotterdam! Dit maakte hij op 5 april bekend in het tv-programma RTL Boulevard. Hazes jr. treedt hiermee in de voetsporen van zijn vader en vindt het dan ook erg bijzonder:

”Ahoy blijft voor mij een magische plek, ook gezien de geschiedenis die ik daar met mijn vader heb. Het voelt nu alsof de cirkel rond is. 15.000 man die ik twee uur lang mag vermaken. Ik heb er ongelooflijk veel zin in!”

De show in de Rotterdamse concertzaal wordt het grootste optreden tot nu toe voor de jonge zanger.

Tickets voor de show

De kaartverkoop voor het concert is inmiddels van start gegaan. Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Gastzanger

André verklapte verder dat hij niet helemaal alleen op het podium staat tijdens de show! Er komt ook een gastzanger optreden, maar wie dat is houdt de zanger nog even voor zichzelf.

Bron: RTL

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.