Laura Pausini lanceert nieuwe videoclip

Geschreven door op 7 december 2015 om 10:49

Vorige maand bracht Laura Pausini haar nieuwste album Simili uit. De titeltrack is tevens de nieuwe single en de bijhorende videoclip is nu te bekijken!

Nieuw album en nieuwe single

Na een uitgebreide wereldtournee begon Laura Pausini met de opnames van haar huidige album. Simili behaalde sinds de release op 6 november, al de Top 10 in Italië, Zwitserland, België en de US Top Latin + US Latin Pop albumlijsten in Amerika. De eerste single Lato Destro Del Cuore schopte het tot de derde plaats in Italië. Als opvolger en dus tweede single van het album is gekozen voor de titeltrack Simili, welke de zangeres samen schreef met Niccolò Agliardi en Edwyn Roberts.

 

Videoclip Laura Pausini – Simili

De bijhorende videoclip is sinds vanaf nu te bewonderen. In het filmpje bevindt de zangeres zich in de tuin van een gigantisch landhuis. Haar vrienden zitten elkaar achterna in een doolhof en uiteindelijk komt het hele clubje (inclusief Laura zelf) bij elkaar voor een gezellig onderonsje. Conclusie: een niks-aan-de-hand videoclip van drie en een halve minuut, misschien zelfs een tikkeltje saai, maar het nummer zelf is prachtig, precies zoals we van Laura gewend zijn. Bekijk de videoclip hier:

YouTube player

Laura Pausini Tournee

Met het nieuwe album aan haar zijde, gaat Laura in 2016 opnieuw op tournee. De Simili European Tour brengt de zangeres onder meer naar Madrid, Barcelona, Parijs, Londen en Zurich. Nederlandse fans zullen de ster hier moeten missen, maar kunnen hun geluk beproeven in Brussel, waar de Italiaanse op 16 oktober 2016 een optreden zal verzorgen in Vorst Nationaal. Kaarten voor dit concert zijn te verkrijgen via sherpa.be, de Belgische variant van Ticketmaster.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Stefan Ketelaar

Stefan Ketelaar, blogger bij artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·