BABYMETAL aankomende zomer naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 27 februari 2018 om 12:36
BABYMETAL - Foto: ??????????? (Flickr, CC BY-SA 2.0)

BABYMETAL komt naar Nederland! De bijzondere Japanse metalband reist aankomende zomer naar Utrecht, waar het een show in TivoliVredenburg speelt.

UPDATE 12-3: BABYMETAL heeft wegens succes zojuist een extra show in TivoliVredenburg aangekondigd! De eerder aangekondigde show was razendsnel uitverkocht en daarom komt de Japanse band een dag later, op woensdag 6 juni, gewoon weer terug naar het Utrechtse poppodium,

BABYMETAL naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van BABYMETAL! De bijzondere band, een fusie van metal en het Japanse idool-genre, keert aankomende zomer terug naar Nederland! De dames en hun band stonden in 2016 voor het eerst in Nederland, waar het een show gaf tijdens FortaRock. Op 5 juni 2018 is Utrecht aan de beurt, waar de band het podium van TivoliVredenburg betreedt.

De band begint in mei aan haar eerste wereldtour na het overlijden van gitarist Mikio Fujioka, die begin januari op tragische wijze overleed na een val.

Concertkaarten

Tickets voor de show van het Japanse ensemble zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.