Vrienden van Amstel LIVE! en Flying Dutch komen met ‘De Vliegende Vrienden’

Geschreven door op 24 januari 2018 om 16:04

De Vrienden van Amstel LIVE! en Flying Dutch komen eenmalig samen voor een bijzonder event! De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! vindt op 15 september plaats in Amsterdam, Zwolle en Eindhoven.

UPDATE 25 januari: De kaarten voor De Vliegende Vrienden gaan als een speer! De reguliere tickets voor de show in Eindhoven zijn uitverkocht.

De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

In september 2018 komen De Vrienden van Amstel LIVE! en Flying Dutch samen voor een bijzonder festival op verschillende locaties tegelijk in Nederland. Hierbij zullen verschillende artiesten per helikopter tussen de festivallocaties heen-en-weer vliegen.

Festivaldatum en -locaties

Het bijzondere evenement strijkt op zaterdag 15 september neer in het Amsterdamse Recreatiegebied Spaarnwoude, Park de Wezenlanden in Zwolle en het Eindhovense E3-Strand.

Tickets

Tickets voor De Vliegende Vrienden gaan op 25 januari om 10:00 uur in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de website van het event.

Indrukwekkende Line-up

De organisatie houdt nog een aantal namen achter, maar de volgende muzikanten staan deze dag op de podia in de buitenlucht:

Anouk, Douwe Bob, DI-RECT, Typhoon, Nick & Simon, Chef’Special, André, BLØF, Guus Meeuwis, VanVelzen, Xander de Buisonjé, Jeroen van Koningsbrugge, Rowwen Hèze, Broederliefde, Diggy Dex, Lil’ Kleine, Coen & Sander, Fedde Le Grand en Lucas & Steve.

Jubileum

Beide evenementen vieren dit jaar een jubileum: VVAL bestaat twintig jaar, terwijl Flying Dutch inmiddels al vijf jaar meedraait. Reden genoeg voor een speciaal feestje dus!

 

Bron: Facebook, Twitter

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Start kaartverkoop De Vrienden van Amstel LIVE! 2020 De organisatie van De Vrienden Van Amstel LIVE! heeft bekendgemaakt wanneer en hoe je aan tickets komt voor de editie van 2020.Kaartverkoop De V...
The Passion in Concert bevestigt o.a Brainpower, Jim Bakkum en Simone Kleinsma The Passion in Concert heeft zijn line-up bekendgemaakt! Tijdens de eerste concertversie van The Passion treden onder andere Danny de Munk, Brainpower...
De Vrienden van Amstel LIVE! 2019 bevestigt nieuwe namen De organisatie van De Vrienden van Amstel LIVE! heeft nieuwe namen bevestigd voor de editie van 2019. Eén van de namen is André Hazes.Nieuwe nam...
De Vrienden van Amstel LIVE! kondigt 22e editie aan Donderdag 17 januari 2019 start de 21e editie van 'De Vrienden van Amstel LIVE!'. Vandaag maakt de organisatie bekend dat diezelfde dag de kaartverkoo...
Jan Smit neemt 74e gouden plaat in ontvangst Goed nieuws voor Jan Smit! De Nederlandse zanger heeft zijn 74e gouden plaat ontvangen. Dit keer voor zijn album 'Met Andere Woorden'.Gouden pla...
Davina Michelle wint 100% NL Award voor muziekmoment van het jaar Davina Michelle heeft een 100% NL Award gewonnen voor het muziekmoment van 2018! Deze mocht zij in ontvangst nemen voor haar versie van 'Duurt Te Lang...

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu