Vrienden van Amstel LIVE! en Flying Dutch komen met ‘De Vliegende Vrienden’

Geschreven door op 24 januari 2018 om 16:04
De Vrienden van Amstel LIVE - Foto persbericht Heineken NL

De Vrienden van Amstel LIVE! en Flying Dutch komen eenmalig samen voor een bijzonder event! De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! vindt op 15 september plaats in Amsterdam, Zwolle en Eindhoven.

UPDATE 25 januari: De kaarten voor De Vliegende Vrienden gaan als een speer! De reguliere tickets voor de show in Eindhoven zijn uitverkocht.

De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

In september 2018 komen De Vrienden van Amstel LIVE! en Flying Dutch samen voor een bijzonder festival op verschillende locaties tegelijk in Nederland. Hierbij zullen verschillende artiesten per helikopter tussen de festivallocaties heen-en-weer vliegen.

Festivaldatum en -locaties

Het bijzondere evenement strijkt op zaterdag 15 september neer in het Amsterdamse Recreatiegebied Spaarnwoude, Park de Wezenlanden in Zwolle en het Eindhovense E3-Strand.

Tickets

Tickets voor De Vliegende Vrienden gaan op 25 januari om 10:00 uur in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de website van het event.

Indrukwekkende Line-up

De organisatie houdt nog een aantal namen achter, maar de volgende muzikanten staan deze dag op de podia in de buitenlucht:

Anouk, Douwe Bob, DI-RECT, Typhoon, Nick & Simon, Chef’Special, André, BLØF, Guus Meeuwis, VanVelzen, Xander de Buisonjé, Jeroen van Koningsbrugge, Rowwen Hèze, Broederliefde, Diggy Dex, Lil’ Kleine, Coen & Sander, Fedde Le Grand en Lucas & Steve.

Jubileum

Beide evenementen vieren dit jaar een jubileum: VVAL bestaat twintig jaar, terwijl Flying Dutch inmiddels al vijf jaar meedraait. Reden genoeg voor een speciaal feestje dus!

 

Bron: Facebook, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.