Ricky Martin toch homoseksueel

Geschreven door op 30 maart 2010 om 22:03
Ricky Martin - Foto: Eva Rinaldi - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Ricky Martin is homoseksueel. Dat schrijft hij op zijn Twitteraccount. De uitspraak is ook officieel bevestigd door zijn woordvoerder.

“Ik kan met trots zeggen dat ik een gelukkige homoseksuele man ben. Ik ben gezegend met wie ik ben”, zegt de Puerto Ricaanse zanger. Hij besloot tot de onthulling tijdens het schrijven van zijn memoires, toen hij besefte dat hij nog altijd een groot geheim had waarmee hij zijn vrijheid inperkte.

“Vanaf het moment dat ik het eerste woord schreef wist ik zeker dat het boek me zou helpen mezelf te bevrijden van dingen die ik al heel lang met mij meezeul. Dingen die te zwaar zijn om steeds weggestopt te houden.”

Er bestaat al sinds jaar en dag controverse omtrent de seksuele voorkeur van de 38-jarige zanger. Zelf hield hij de lippen altijd stijf op elkaar, en werd hij bij de meeste openbare gelegenheden gesignaleerd met steeds weer een andere mooie vrouw aan zijn arm. George Michael, zelf homoseksueel, spoorde Martin al aan zichzelf te bevrijden en uit de kast te komen. Dit leidde destijds echter tot slechts een ontkenning van Martin.

Martin is nog bezig met het schrijven van memoires.

Bron: Novum Nieuws

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Ricky Martin Nieuws