Sabaton komt voor concert naar Nederland

Geschreven door op 30 mei 2016 om 10:39
Sabaton - Fotograaf: Frankie Fouganthin - Wikimedia Commons

Awesome! Sabaton komt voor een optreden naar Nederland! Eind januari komt de Zweedse metalband naar Amsterdam!

Sabaton

Frankie Fouganthin | wikimedia

Sabaton concert

De Zweedse powermetalband Sabaton komt naar Amsterdam. De legendes kondigden zojuist hun grootste Europese tour aan, en staan op zondag 29 januari 2017 in de Heineken Music Hall.

Sabaton kaarten

Kaarten voor het optreden zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Topticketshop Ticketmaster

“The biggest and best tour ever”

De nieuwe tour van de metalgrootheden staat in het teken van hun nieuwe album The Last Stand. Dit album wordt op 19 augustus uitgebracht. De bassist Pär Sundström zegt dat ze “een geweldig album hebben gemaakt”. Ze kijken daarom enorm uit naar de tour, omdat het de grootste en de beste tour ooit voor ze wordt.

De thema’s van veel albums hebben te maken met oorlog en strijd. Zo zijn er veel nummers met als thema de Tweede Wereldoorlog, maar er is ook een album over het boek The Art Of War van Sun Tzu. De verwachting is dus dat het nieuwe album vol zit met stevige onderwerpen. En stevige muziek natuurlijk.

Het voorprogramma bestaat op deze avond uit de bands Accept en Twilight Force. Accept is een van de oudste metalbands uit de wereld, de roots gaan helemaal terug tot 1968. De band is een van de pioniers van speed- en thrash metal. De Zweden van Twilight Force bestaan veel minder lang, maar zijn net zo legendarisch. De powermetalband heeft dit jaar z’n tweede album Heroes Of Mighty Magic uitgebracht.

 

YouTube player

Bron: Heineken Music Hall

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.