Ed Sheeran niet getrouwd maar draagt ring voor gelijkheid

Geschreven door op 6 maart 2018 om 15:49
Ed Sheeran naar Johan Cruijff Arena, Ed Sheeran - Foto Kmeron - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Een aantal weken geleden ging het gerucht de ronde dat Ed Sheeran in het geheim getrouwd was. Dit omdat hij met een ring aan zijn linker ringvinger gespot werd. Ed legt uit waarom hij de ring draagt:

Ed Sheeran draagt ring voor gelijkheid

De roodharige hitmaker heeft onthuld waarom hij een ring draagt! Fans vroegen zich af of de zanger al getrouwd was nadat hij met een trouwring gespot werd. Bij de Australische radio-show ‘Kyle and Jackie O’ werd de zanger gevraagd of hij in het geheim in het huwelijksbootje is gestapt.

Teddy, zoals de zanger ook genoemd wordt, legde uit dat hij het altijd al oneerlijk heeft gevonden dat bij een verloving alleen de vrouw een ring draagt. Daarnaast weet op deze manier niemand wanneer de zanger wél echt getrouwd is.

Zilverklei

” Ik ben niet getrouwd, ik draag gewoon ook een verlovingsring. Ik vind dat we er allebei één moeten dragen.” Legde hij uit. “Ik heb nooit begrepen waarom mannen geen verlovingsringen dragen. Het is hoe dan ook dezelfde toewijding.” Aldus Ed.

Ook vertelt de zanger dat zijn verloofde Cherry Seaborn de ring zelf voor hem gemaakt heeft van zilverklei en dat hij er heel blij mee is.

Geheim

Verder is de superster enorm geheimzinnig over de details van zijn opkomende bruiloft. Wel is er nieuws gelekt dat Sheeran op zijn huisterrein een kapel aan het bouwen is. Dit kan een aanwijzing zijn dat de zanger zijn verloofde thuis het ja-woord zal geven.

Bron: Kyle and Jackie O

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Fun Content · Nieuws