Liam Gallagher noemt broer Noel ‘erger dan Kim Jong-un’

Geschreven door op 19 februari 2018 om 13:15
Liam Gallagher, Beady Eye - Foto YouTube

Een mogelijke verzoening tussen de Oasis-broers Noel en Liam Gallagher lijkt verder weg dan ooit. Liam heeft in een recent interview met het Britse ochtendprogramma Good Morning Britain hard uitgehaald naar zijn broer en hem vergeleken met de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un. 

‘Noel is erger dan Donald Trump’

Vorig jaar leek de ruzie tussen de Oasis-broers te bekoelen, maar niets is minder waar. De journalisten van Good Morning Britian vroegen aan Liam wie hij als De Grootste Slechterik zou bestempelen. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de NME-awards, waar Gallagher te gast was. De voormalig Oasis-frontman noemde vrijwel direct zijn broer als grootste kanshebber voor de prijs. “Ik ben serieus. Jullie lachen er wel om, maar hij is erger dan ‘Kim Jun Tung’ of hoe hij ook mag heten. En hij is erger dan Donald Trump. Hij is de grootste leugenaar in de muzikale business.”

Oasis

Foto: Will Fresch – Wikimedia Commons/Flickr

Foo Fighters en Liam Gallagher gaan voor samenwerking

Ondanks de ferme en harde uitspraken, was er ook positief nieuws over Liam Gallagher te melden. Aankomende zomer gaat de zanger mogelijk samenwerken met de beroemde band Foo Fighters. In een interview met NME opent de voormalig Oasis-frontman zijn verhaal. “Ze (Foo Fighters) blijven me maar berichten.” De band van Dave Grohl zou maar wat graag met Gallagher de studio in duiken. Zelf vindt de zanger van onder meer Wonderwall het een eer, maar wordt het door zijn drukke schema lastig om de ideeën te realiseren. Komend jaar trekt de Mancunian met een tournee over continentaal Europa. Tijdens deze tournee treedt hij onder meer in het AFAS Live op.

Oasis domineerde jaren 90

De Britse band Oasis was toonaangevend in de jaren ’90. Bijna iedere muziekliefhebber kent de klassiekers als Wonderwall en Champagne Supernova. Helaas kende het enorme succes ook een keerzijde. De spanningen tussen beide broers liepen meer dan eens hoog op. Vele ruzies en problemen werden de band uiteindelijk in 2009 fataal. Na een turbulente periode besloot Oasis de handdoek in de ring te gooien. Sindsdien hebben verschillende muziekjournalisten en fans gespeculeerd over een terugkeer, maar deze is er nooit gekomen. De recente uitspraken van Liam helpen niet bepaald mee aan deze droom van de Oasis-liefhebbers.

 

Bron: Mirror.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...