Metallegende Ronnie James Dio herrijst als hologram in 013

Geschreven door op 27 juli 2017 om 10:19
Ronnie James Dio - Foto Adam Bielawski Wikimedia 2

Dio-fans kunnen op woensdag 20 december in 013 terecht voor een zeer bijzondere show. De in 2010 overleden Ronnie James Dio zal als hologram te zien zijn in het Tilburgse poppodium.

Dio Returns in 013

In 2010 verloor de muziekwereld één van haar beste metalzangers aller tijden. Ronnie James Dio overleed op 16 mei 2010 aan de gevolgen van maagkanker. Fans van de legendarische vocalist kunnen aankomend najaar in 013 terecht voor een speciaal eerbetoon aan Ronnie: Dio Returns.

De oud-frontman van onder meer Black Sabbath zal op woensdag 20 december als hologram in het Tilburgse poppodium te zien zijn. Hier wordt de holografische zanger live ondersteund door de Dio Disciples, een band bestaande uit Ronnies oude bandleden waaronder Craig Goldy, Simon Wright, Scott Warren en oud-Judas Priest zanger Tim ‘Ripper’ Owens.

Concertkaarten

Tickets voor de bijzondere show gaan op zaterdag 29 juli in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Hologram

In maart dook het eerste nieuws over een wereldtour van de holografische zanger op. Jeff Pezzuti, CEO van Eyellusion (het bedrijf achter de hologram), zei destijds het volgende over de plannen:

“De tour is momenteel in de maak en we hopen in de komende maanden een tour aan te kondigen, die aan het einde van het jaar begint. Het gaat niet enkel over de VS. Het is echt een wereldtour. Ronnie’s fans bevinden zich over de hele wereld en we willen de show naar zoveel mogelijk fans brengen.”

Ben jij inmiddels benieuwd hoe de show eruit zou kunnen zien? Bekijk dan snel onderstaande video van het festival Wacken Open Air! Hier stond de overleden zanger vorig jaar al als hologram op het podium.

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.