Selena Gomez verrast door Justin Bieber

Geschreven door op 26 september 2011 om 13:47
Justin Bieber - Fotocredits Lou Stejskal (Wikimedia Commons)

Justin Bieber heeft zijn vriendinnetje Selena Gomez verrast met een romantisch avondje.

De 17-jarige ster regelde een privé voorstellen van de wereldberoemde film de Titanic. Hiervoor huurde hij het complete Staples Centre in Los Angeles af. Zo konden Justin en Selena gezellig met zijn tweetjes genieten van de romantische film. De zanger hoefde echter niks te betalen voor het afhuren van het beroemde theater, er waren namelijk geen evenementen gepland op de betreffende avond. Hij mocht er helemaal gratis gebruik van maken.

Justin was op het idee gekomen van deze verrassing door de film Mr. Deeds. In deze film organiseert de hoofdrolspeler een soortgelijke date voor zijn vriendin.

De privé voorstelling in het beroemde theater waar normaal 20.000 mensen in passen was niet de enige verrassing van Justin. De website TMZ.com meldt dat het stelletje eerder die avond al samen had genoten van het Demi Lovato concert in het Nokia Theater. Na de show vroeg Justin zijn vriendin ook nog mee te gaan naar de film. Selena was dus dubbel verrast door haar vriendje.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws