Waylon naar Holland Zingt Hazes

Geschreven door op 20 februari 2015 om 11:28
Waylon - Foto: Jens van der Velde - Wikimedia Commons

Waylon is toegevoegd aan de line-up van Holland Zingt Hazes. Het is voor Waylon-fans een unieke kans om de zanger in het Nederlands te horen zingen. De concertreeks Holland Zingt Hazes vindt dit jaar plaats van 26 tot en met 28 maart en er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Waylon zingt Hazes

Waylon zal dit jaar een gastoptreden verzorgen bij de Holland Zingt Hazes concerten. Het is de eerste keer dat de zanger meedoet aan de concertreeks. Waylon, die normaliter in het Engels zingt zal even moeten omschakelen: “Het is en blijft m’n moedertaal, ook al moet ik me er wel altijd even overheen zetten,” aldus de excentrieke zanger. “Hij is een cultfiguur en ik vind het een eer en uitdaging om de zo geliefde songs te mogen vertolken.”

Holland Zingt Hazes

Het jaarlijkse meezingfestijn Holland Zingt Hazes wordt wederom in de Ziggo Dome gehouden. Van donderdag 26 tot en met zaterdag 28 maart zullen er weer drie shows verzorgd worden onder leiding van de band van Eric van Tijn. Grote Nederlandse artiesten als Roxeanne & André Hazes Jr., Jeroen van der Boom, Jamai, Martijn Fischer, Ruth Jacott, Anita Meyer, Danny de Munk, Xander de Buisonjé, Peter Beense en nu dus ook Waylon zullen alle bekende hits van André Hazes ten gehore brengen.

YouTube player

Kaarten voor Holland Zingt Hazes

Holland Zingt Hazes belooft ook dit jaar weer een enorm spektakel te worden. Op grote videoschermen worden alle hits van Nederlands grootste volkszanger begeleid door beelden uit André’s leven en carrière. De vorige twee jaargangen waren stijf uitverkocht, maar voor deze derde editie zijn nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.