Deadmau5 verlicht de straten in Londen met een optreden

Geschreven door op 29 november 2012 om 13:11
Deadmau5 – Fotocredits Deadmau5 -Wikimedia Commons (CC By-SA 3.0)

Deadmau5 gaf dinsdagavond een spectaculair optreden in Londen waarbij hij op een gebouw stond te draaien. De ramen van het pand knipperden mee op de beat van zijn muziek.

Het optreden was een reclamestunt van Nokia dat twee telefoons lanceerde. De show vond plaats precies een jaar nadat Nokia iets soortgelijks deed. In 2011 draaide Deadmau5 ook voor Nokia, toen werd echter een gebouw volledig verlicht d.m.v. een 4d projectie.

Dit jaar vond de show plaats op Flat Iron Square in Southwark. Nokia bracht verlichting aan achter alle ramen van het pand alsmede scooters, containers en andere objecten in de buurt van het pand. Voordat de show begon leek het een normaal gebouw, totdat de muziek begon te spelen. Plots verkleurden alle ramen en werden dingen verlicht die voorheen totaal neit zichtbaar waren.

“Vorig jaar was het een geweldige ervaring, daarom vind ik het fantastisch om weer terug in Londen te zijn,” aldus Deadmau5. “De nieuwe show was volledig anders dan vorig jaar maar net zo inspirerend en technisch vooruitstrevend.”

Het idee achter de verlichte gebouwen, containers en andere objecten die meegaan op de beat van Deadumau5, is een net zo vernieuwende show neer te zetten als de Nokia producten. De telefoonproducent wil het grote publiek de essentie van hun mobieltjes laten beleven.

Deadmau5 live ‘Don’t be afraid of the dark’ – Nokia Lumia, London 2012

YouTube player
Overzicht van Deadmau5 Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Deadmau5 Nieuws · Nieuws