Liam Gallagher deelt live video van ‘meest Oasis-achtige’ nieuwe single

Geschreven door op 24 augustus 2017 om 15:56
Liam Gallagher, Beady Eye - Foto YouTube

Liam Gallagher heeft een live video gedeeld van zijn nieuwe track ‘For What It’s Worth’. De zanger deelde de nieuwe video op 24 augustus op zijn YouTube-kanaal.

Liam Gallagher deelt live video ‘For What It’s Worth’

Liam Gallagher bracht op 10 augustus zijn nieuwste single ‘For What It’s Worth’ uit en heeft nu ook een live versie van de track op zijn YouTube-pagina gedeeld! De mooie live video is opgenomen in de Londense AIR Studios. Liam en zijn band worden tijdens de performance ondersteund door een strijkorkest.

In een eerder interview met Radio X liet de zanger weten dat ‘For What It’s Worth’, van alle tracks op zijn nieuwe album, het meest op een Oasis-nummer lijkt: “Het is een klassieker, man. Het is het meest Oasis-achtige nummer van het album. Het is een top nummer.”

‘As You Were’

“For What It’s Worth’ is afkomstig van Liams debuut soloalbum ‘As You Were’. Het album van de oud-Oasis frontman verschijnt op 6 oktober. Eerder bracht Liam al de singles ‘Wall Of Glass’ en ‘Chinatown’ uit. Ook liet de zanger onlangs weten dat hij zijn carrière beëindigt wanneer de nieuwe plaat geen succes wordt.

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Liam Gallagher Nieuws · Nieuws · Videos