Liam Gallagher stopt als opkomend debuutalbum geen succes wordt

Geschreven door op 14 augustus 2017 om 16:49
Liam Gallagher - Fotograaf: Stefan Brending - Wikimedia Commons Publiek Domein

Liam Gallagher heeft aangegeven te stoppen met het maken van muziek als zijn opkomende soloplaat geen succes wordt. Op 6 oktober verschijnt Liams debuutalbum ‘As You Were’.

Liam Gallagher stopt als album geen succes wordt

Liam Gallagher heeft zichzelf flink wat druk op zijn schouders gelegd! De oud-Oasis frontman, die onlangs aan een solocarrière is begonnen, heeft aangegeven te stoppen met het maken van muziek als zijn opkomende soloalbum geen succes wordt. ‘As You Were’, Liams debuutplaat als soloartiest, verschijnt op 6 oktober.

In gesprek met The Daily Star zegt de zanger: “Als het album uitkomt en flopt, zie ik geen reden om er nog een te maken. Het heeft geen nut om dan opnieuw die hele zooi aan interviews en tours te doorlopen, als niemand er op zit te wachten. Touren is zwaar, zeker op deze leeftijd en al helemaal als niemand op komt dagen. Dan zal ik wat anders gaan doen, denk ik. Ik kan altijd thuis muziek gaan schrijven, voor mijn plezier.”

Van genre veranderen is voor de oud-frontman van Oasis en Beady Eye geen optie: “Ik verander niet van genre. Ik ga geen EDM-track maken om op die trend te hoppen en in de spotlights te blijven.”

‘As You Were’

Met deze uitspraken legt de zanger zichzelf dus flink wat druk op! Liams debuutalbum  ‘As You Were’ verschijnt op 6 oktober, maar de zanger heeft al een aantal van de tracks van de opkomende plaat laten horen. Zo bracht Liam al de singles ‘Wall Of Glass’‘Chinatown’ en ‘For What It’s Worth’ uit.

Volgens de zanger heeft hij te maken met flink wat vooroordelen: “Er zullen een hoop mensen zijn die het album haten zonder er naar te luisteren, alleen omdat ik het ben.” Desondanks blijft Liam positief: volgens de zanger is hij alleen maar sterker geworden sinds zijn twee ‘gefaalde bands’.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Liam Gallagher Nieuws · Nieuws