Liam Gallagher releaset video voor nieuwe single ‘Chinatown’

Geschreven door op 6 juli 2017 om 12:45
Liam Gallagher, Beady Eye - Foto YouTube

Liam Gallagher heeft een nieuwe video uitgebracht! De zanger deelde op 5 juli de videoclip voor zijn nieuwe track ‘Chinatown’.

Liam Gallagher – ‘Chinatown’

Liam Gallagher heeft weer een nieuwe single en videoclip gereleased! De excentrieke Brit bracht op 5 juli de video voor zijn track ‘Chinatown’ uit.

In de video van het rustige nummer zien we de oud-Oasis frontman door de straten van Londen struinen. Liam eindigt de video, hoe toepasselijk, in de Londense buurt Chinatown. Daarbij poseert hij ook bij een muurschildering ter ere van de slachtoffers van de aanslag in zijn thuisstad Manchester.

‘As You Were’

Liams nieuwe single is onderdeel van zijn debuut soloalbum ‘As You Were’, dat op 6 oktober verschijnt. ‘Chinatown’ is de tweede single van de plaat. Op 1 juni bracht Liam al een nummer uit: de single ‘Wall Of Glass’.

‘Don’t Look Back in Anger’

Onlangs stond de oud-frontman van Oasis en Beady Eye ook op het podium van Glastonbury, waar hij voor een bijzonder moment zorgde. Liam zong de Oasis-klassieker ‘Don’t Look Back In Anger’, normaal gezongen door broer Noel Gallagher, voor het eerst live. Dit deed hij als eerbetoon aan alle slachtoffers van de vele Britse tragedies van de laatste tijd.

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.