Jack Savoretti in mei 2019 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 19 november 2018 om 11:26
Jack Savoretti - Foto: Paul Carless - Wikimedia Commons

Jack Savoretti komt naar Nederland! De singer-songwriter staat begin mei 2019 op de planken van de Melkweg in Amsterdam.

Jack Savoretti naar Melkweg

Het concert van Jack Savoretti vindt plaats op woensdag 1 mei 2019 in zaal Max van de Amsterdamse Melkweg. Dit optreden maakt deel uit van zijn ‘Singing To Strangers’ tour die in het teken staat van het gelijknamige album dat in maart 2019 uitkomt.

Kaartverkoop

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 23 november 2018. Vanaf 10:00 uur zijn de kaarten verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

‘Singing To Strangers’

Op vrijdag 22 maart 2019 komt het nieuwe album van Jack uit. ‘Singing To Strangers’ bevat twaalf tracks, waaronder ‘Candlelight’ en ‘Love Is On The Line’. Voor deze plaat is hij de samenwerking aangegaan met Bob Dylan en Kylie Minogue. De Engels-Italiaanse zanger zegt op zijn website het volgende over het nieuwe materiaal:

“This entire album became an old collage of looking back at all the things that influenced me.”

Samenwerking Kylie Minogue

In samenwerking met Kylie, bracht Jack de song ‘Music’s Too Sad Without You’ uit. Dit nummer, afkomstig van haar album Golden‘, is hieronder te beluisteren.

YouTube player

 

Bron: Melkweg, jacksavoretti.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.