Liam Gallagher zingt ‘Don’t Look Back in Anger’ voor het eerst

Geschreven door op 25 juni 2017 om 16:43
Liam Gallagher, Beady Eye - Foto YouTube

Liam Gallagher heeft voor het eerst het Oasis-nummer ‘Don’t Look Back in Anger’ live gespeeld! De oud-Oasis zanger droeg het nummer op aan alle slachtoffers van de aanslagen in Manchester en Londen en de grote brand in de Grenfell Tower in Londen.

Liam Gallagher zingt ‘Don’t Look Back in Anger’

Een bijzonder moment op Glastonbury! Oud-Oasis frontman Liam Gallagher stond op 24 juni voor het eerst solo op het podium van het beroemde Britse festival en had een enorme verrassing voor de bezoekers in petto. Gallagher zong, voor het eerst in zijn hele carrière, de Oasis-klassieker ‘Don’t Look Back in Anger’.

De extravagante zanger zong een a capella versie van de hit en droeg hem op aan alle slachtoffers van de aanslagen in Manchester en Londen en de enorme brand in de Grenfell Tower in Londen.

Unicum

Nooit eerder zong Liam de track; het nummer werd in Oasis al gezongen door zijn broer Noel Gallagher en is tot op de dag van vandaag nog altijd een vast onderdeel van de setlist van Noel Gallagher’s High Flying Birds. Liams cover kwam voor velen dan ook als een enorme positieve verrassing!

Bekijk de beelden van het bijzondere moment hieronder:

‘As You Were’

Onlangs werd bekend dat Liams allereerste soloplaat aankomend najaar verschijnt. Het debuutalbum, getiteld ‘As You Were’, ligt vanaf 6 oktober in de schappen. In juni stond Liam voor het eerst solo in Nederland, met een optreden op Pinkpop.

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Liam Gallagher Nieuws · Nieuws · Oasis Nieuws · Videos