Alle genomineerden 3FM Awards bekend

Geschreven door op 1 maart 2016 om 13:15
Logo: 3FM Awards

Giel Beelen heeft gisteren alle genomineerden voor 3FM Awards bekend gemaakt. Onder andere De Staat,  Armin van Buuren, Ilse de Lange en Dotan zijn genomineerd. 

3fm

3fm – 3fm.nl

Nominaties 3FM Awards

Gisteren werd er de hele dag door op 3FM de genomineerden voor de 3FM Awards bekendgemaakt. Check alle genomineerden hieronder.

Beste zanger en hiphopact

Eerder vanmorgen kondigde Giel de genomineerden voor drie andere categorieën aan. In de categorie beste zanger strijden Nielson, Dotan, Douwe Bob en Jett Rebel om de felbegeerde titel. Fresku, Typhoon, New Wave en Sef nemen het tegen elkaar op voor de titel beste hiphopact.

Beste album

Voor beste album is onder andere De Staat is genomineerd met het album O, maar ook New Wave met het gelijknamige album, The Common Linnets met II en Lucas Hamming met zijn album Ham. 

Best alternative en 3FM Serious Talent

In de categorie best alternative zijn The Brahms, The Indien, Taymir en PAUW genomineerd. Voor 3FM Serious Talent hebben Lucas Hamming, The Brhams, HAEVN en Indian Askin nominaties binnengesleept.

Beste zangeres en pop artiest

De genomineerden voor beste zangeres zijn Eefje de Visser, Ilse de Lange, Kovacs en Miss Montreal. In de categorie beste pop artiest nemen Douwe Bob, Dotan, Miss Montreal en Racoon het tegen elkaar op

Live Act en Best Single

De genomineerden voor best live act zijn De Staat, Jett Rebel, Kensington en Typhoon. Genomineerd voor beste single is onder andere Douwe Bob met het nummer Sweet Sunshine. Andere genomineerden zijn Ronnie Flex en Lil’ Kleine met Drank en Drugs, Armin van Buuren ft. Kensington met Heading Up High en Hungry van Dotan.

Beste band en rock artiest

Voor de categorie beste band zijn Causes, Chef’Special, Kensington en Typhoon genomineerd. De artiesten die de strijd aangaan voor beste rock artiest zijn De Staat, John Coffey, Kensington en Lucas Hamming.

Line-up

Vorige week werd de complete line-up voor de awardshow bekend gemaakt. Onder andere The Common Linnets, Douwe Bob, Miss Montreal, Ronnie Flex, Lil’ Kleine en Jett Rebel treden op.

Awardshow

Ieder jaar word door de radiozender 3Fm de 3FM Awards uitgereikt aan de beste Nederlandse artiesten. De award show vinden op 28 maart plaats in TivoliVredenburg. Kaarten zijn te verkrijgen op de site van TivoliVredenburg zelf en Ticketmaster.

 

Bron: 3FM

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
3FM Awards Nieuws · Nieuws · Shows en Evenementen