DJ Tiësto steunt het HOUSE of DJ’s concept in Breda!

Geschreven door op 29 september 2016 om 14:40
DJ Tiesto - FotDJ Tiesto - Fotocredits Patrick Savalle - (Wikimedia Commons)ocredits Patrick Savalle - Wikimedia Commons

Medio 2017 moet er in Breda gestart worden met de bouw van HOUSE of DJ’s. Een unieke locatie waar ‘Dutch Dance’ centraal gaat staan. Niemand minder dan dj Tiësto gaat dit concept steunen!

Toeristische trekpleister

De bedoeling is dat medio 2017 de bouw van het concept HOUSE of DJ’s gaat starten. De verwachting is dat het een toeristische trekpleister gaat worden met ruim 200.000 bezoekers per jaar.

Er komt een Experience Centre waar bezoekers in de huid kunnen kruipen van een producer, dj of zelfs een tourmanager. Daarnaast komt er een café waar bezoekers even kunnen uitrusten, natuurlijk wel in een bijpassend thema met dance muziek!

Het is de bedoeling dat er wereldwijd HOUSE of DJ’s cafés komen. In de cafés kunnen bezoekers optimaal genieten van de dance muziek onder het genot van een hapje en een drankje.

Steun van Tiësto

Voor de dj’s komt er het Dj centre. Hier kunnen dj’s productieruimtes, studio’s huren en alles over het vak leren. De bedoeling is dat dj’s van over de hele wereld daar samen kunnen komen om zo ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Ook is het de bedoeling dat er een online community komt zodat dj’s hier informatie met elkaar kunnen uitwisselen.

De wereldberoemde dj Tiësto, die zelf ook afkomstig is uit Breda, steunt dit initiatief dan ook van harte. De locatie is nog niet bekend, maar dat het in Breda moet komen is een ding wat zeker is!

Bron: Persbericht HOUSE of DJ’s

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Tiësto Nieuws