Beach Boys Reunie voor 50 Concerten

Geschreven door op 14 februari 2012 om 11:55

De Amerikaanse band de Beach Boys vieren hun 50-jarige jubileum tour. Na maanden van geruchten zijn er eindelijk meer details bekend over de tour.

Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston en David Marks kijken allemaal uit naar de 50 concerten die zij zullen geven voor hun tour.

Het is een erg lange tijd geleden dat de jongens weer met elkaar op het podium hebben gestaan. “Dit jubileum is erg speciaal voor mij, omdat ik de jongens heb gemist”, vertelde Brian Wilson in een interview met de Roling Stone.

De Beach Boys hebben op 12 februari 2012 een geweldige optreden gegeven op de Grammy Awards waarbij ze het 50-jarige jubileum aankondigde. De kick-off van de tour zal in april van start gaan in New Orleans op het Jazz Festival.

Bij de concerten die de band zal geven zal er een gevarieerde setlist zijn. Dit betekend dat de fans de beste hits zullen horen van de band. Maar ook nummers die minder bekend zijn bij de fans, en die voor de Beach Boys net zo belangrijk zijn!

Kaarten voor The Beach Boys zijn inmiddels verkrijgbaar! Er zijn nog geen Nederlandse data bekend maar wie weet komen die gauw, wij houden jullie op de hoogte!

Tickets vind je door te zoeken naar Beach Boys Tickets via de veilige ticketmarktplaatsen. Dan heb je zeker echte kaarten!

The Beach Boys Announce 50th Anniversary Reunion, New Album and Tour

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Nieuws · The Beach Boys Nieuws