Jacob Whitesides voor signeersessie naar Fame Amsterdam

Geschreven door op 2 september 2016 om 14:07

Op 9 september komt het nieuwe album Why van Jacob Whitesides uit. Maar Jacob is op 8 september al in Amsterdam ter promotie van het album!

Jacob Whitesides naar FAME

Fame organiseerde al eerder exclusieve sessies in de megastore in Amsterdam, zo waren de Australische band 5 Seconds of Summer en de singer-songwriter Shawn Mendes al eerder aanwezig. Maar nu is Jacob Whitesides aan de beurt, en hij legt de lat een stukje hoger door naast een signeersessie ook een paar nummers te zingen!

Jacob Whitesides promoot album

Jacob komt naar Amsterdam om zijn debuutalbum te promoten. Het album heet Why en is op dit moment ook al beschikbaar voor preorders. Op het album staan 14 nummers, waarvan er al een paar te beluisteren zijn, zoals Lovesick en Open Book.

YouTube-sensatie

Jacob is bekend geworden door filmpjes die hij op YouTube plaatste. In de afgelopen jaren is zijn fanbase hard gegroeid, zo heeft hij meer dan 2 miljoen volgers op Twitter. Hij is erg dankbaar naar zijn fans, dat blijkt ook uit deze signeersessie. Want de fans krijgen de kans om één dag voor de officiële release het album te bemachtigen én te laten signeren.

Wil jij bij Jacobs signeersessie zijn?

Dat kan! Net zoals bij de vorige signeersessies wordt bij Jacob ook gebruik gemaakt van het ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’-principe. Er kunnen maximaal 300 mensen aanwezig zijn, dus zorg dat je er op tijd bij bent op 8 september. Bij de vorige sessies werd het maximale aantal aanwezigen namelijk al vroeg in de ochtend bereikt.

De locatie is de FAME Megastore in de kelder van Media Markt Amsterdam Centrum (Oosterdokskade 67, Amsterdam).  Jacob start om 19:00 met een akoestisch optreden van enkele nummers, samen met zijn gitarist. Vervolgens geeft hij een signeersessie, en gaat op de foto met fans. De foto’s worden door FAME zelf gemaakt. De zanger heeft maar beperkt tijd, toch wil hij zoveel mogelijk fans blij maken met een optreden, handtekening en foto.

Aanschaf van het album Why is verplicht, de prijs wordt nog bekend gemaakt door Fame. Houd daarom ook hun website en Twitter in de gaten voor meer info, en zet jezelf alvast op aanwezig bij het Facebook event.

Bron: FAME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Jacob Whitesides Nieuws · Nieuws
Menu