Lenny Kravitz brengt de clip van zijn nieuwe single uit

Geschreven door op 26 juni 2015 om 14:37
Lenny Kravitz - Foto: tleparskas (Flickr, CC BY-ND 2.0)

Stoer, sexy en een tikkeltje naakt. De nieuwe clip van Lenny Kravitz heeft alles in zich om te zorgen dat je ogen alleen op de video gericht zijn. Sensationeel, net als het nummer!

Videoclip Lenny Kravitz

Lenny Kravitz heeft weer passende beelden bij zijn nieuwe nummer: The Pleasure and the Pain’ gevonden. De video opnemen heeft een paar weken gekost maar dan heb je ook wat! Zoals de titel zegt laat ook de video gelukzaligheid en pijnpunten zien.

“I’d rather be with you even when we fight
I’ll take all you offer
Because it’s all the same
The thorn with the flower
The pleasure and the pain”

 

Nieuwe cd

Lenny had niet het voorgenomen plan om een cd op te nemen. Sterker nog, hij had er helemaal geen tijd voor: hij zat middenin opnames voor een film. Maar ja, creativiteit en inspiratie hou je niet tegen. Dus begon hij aan het album dat de titel ‘Strut’ heeft gekregen. Dit betekende natuurlijk wel dat zijn agenda een tikkeltje voller werd. Zo vol dat hij nauwelijks aan slapen toe kwam. Overdag filmen en ‘s avonds muziek schrijven en spelen. Maar het resultaat mag er wezen!

 

Een cover op het album Strut

Op het nieuwe album van Lenny staat een cover, wat erg opmerkelijk is! “Ik hoorde ‘Oooh Baby Baby’ van Smokey op de radio en ik dacht: ‘dit is zo mooi!’ Ik had het al een lange tijd niet gehoord en ik miste nog één nummer voor op het nieuwe album. Toen kwam ik met het idee van een cover.”

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Lenny Kravitz Nieuws · Nieuws · Videos